Asperges

We kijken er elk jaar weer naar uit: De ASPERGE TIJD! Helaas een korte periode in het jaar, maar wat voor één! Asperges zijn op vele manieren te eten: De één eet ze op de klassieke manier met gewelde ham, gekookte eieren, krielaardappeltjes en een romige boterjus/saus.De ander uitgebreider met bijvoorbeeld een moot zalm of een heerlijk mals lamsrack. Dat wordt SMMMMMULLEN!

De hier geplaatste geschenken hebben wij voor u bedacht, maar u bent natuurlijk vrij om een offerte voor het asperge geschenk aan te vragen, wat het beste bij uw budget en relaties past.

We wonen in Nederland, en dat betekent vaak onbestendig weer, wat z'n invloed heeft op de groei, aanbod en prijs van de asperges. Asperge geschenken zijn seizoensgebonden dus maar in een beperkte periode verkrijgbaar.

Asperges

3 Producten in Thema's Asperges

Thema's

Elk jaargetijde heeft z’n eigen charmes en specifieke thema’s. En zijn eigen moment om uw relaties en/of medewerkers te verrassen met een mooi geschenk. Leuke, attractieve presentjes waarmee een verwachtingspatroon kan worden doorbroken!


Ook maatwerk is - afhankelijk van oplage en budget - een optie; wij denken vaak en graag mee in een zo vroeg mogelijk stadium. Zo kunnen wij u met onverwachte, creatieve en praktische suggesties van dienst zijn.

Thema's