350046 - Nutty Afrika

Pakket met een boodschap! Op bijna elke verpakking vertelt een ondernemer uit Afrika hoe hij of zij dankzij een microkrediet via Cordaid hun activiteiten konden beginnen/uitbreiden en daardoor hun gezin kunnen onderhouden. Cordaid stimuleert kleine ondernemers in ontwikkelingslanden door middel van deze microkredieten. Middels de aanschaf van dit pakket wordt een deel van de opbrengst van de betreffende producten gedoneerd aan Cordaid. Met Elkaar Voor Elkaar!

INHOUD:

NUTTY BOWLSET
Een nieuwe trend! Maak een gezellig avondje thuis compleet met deze Nutty Bowl Set. Deze set is speciaal gemaakt voor het warmhouden van noten, waardoor deze nog lekkerder smaken.

DVD
Paul de Leeuw neemt je mee op een spectaculaire 3D-safari door de mooiste gebieden van Afrika. Van de prachtige zandduinen van Namibië naar de Ngorongoro krater en naar de adembenemende Victoria watervallen.

SAMEN MET...
* • rode wijn Cape Zebra Pinotage
* • Voor Elkaar sinaasappelsap
* • Voor Elkaar thee
* • Voor Elkaar koekjes melange
* • Voor Elkaar kaneelstokjes
* • Voor Elkaar zoute popcorn
* • Voor Elkaar chips sweet twisters
* • Voor Elkaar puntje gekruide pinda's
* • Voor Elkaar hartige sticks in 4 smaken

Het geheel wordt breukvoorkomend verpakt in een "Special Delivery" kerstgeschenkdoos.
Nutty Afrika

Uitverkocht

15 Producten in Kerst 2015 40 - 50 euro

Kerst 2015

Kerstmis is bij uitstek dé tijd van het jaar om uw medewerkers en relaties te bedanken voor hun inzet en loyaliteit welke u het afgelopen jaar van hen hebt mogen ervaren. Het kerstpakket is daartoe een uitgelezen keuze want uit recent onderzoek is gebleken dat het geven van een kerstpakket nog altijd het meest gewaardeerd wordt.

Wij hebben weer een ruime collectie voor u samengesteld, waarin zowel traditionele als trendy pakketten, mooie vers- en spannende wijngeschenken aan bod komen.

Daarnaast is er nog een primeur. Van één van de beste pakkettenproducenten in Italië hebben wij unieke geschenkpakketten geselecteerd waarin uitsluitend originele Italiaanse producten verwerkt zijn. Prachtig opgemaakt en verpakt, zoals de Italianen dat kunnen.

Ook custom made kunnen wij veel voor u betekenen. Al vanaf 60 stuks gelijke pakketten maken wij graag een offerte voor een pakket op maat voor u.

Wij kunnen u nog veel meer vertellen over onze nieuwe collectie, maar laat u verrassen en bekijk de collectie zelf in uw eigen tempo en naar eigen wens. Is het moeilijk kiezen voor u, laat het ons weten.

Wij zullen u graag met raad ondersteunen.

Kerst 2015